Otvorena nova poslovnica Balkan Investment banke

Bez autora
Aug 11 2011

Balkan Investment banka jučer je u strogom centru Banje Luke, u Gospodskoj ulici, svečano otvorila novu poslovnicu za koju je istaknuto da je opremljena po najvišim tehnološkim srandardima. Nova poslovnica spada među najsavremenije objekte u kojima građani mogu obaviti sve bankarske usluge, a upotpunjena je interaktivnim informacionim sistemima. Radnim danom će raditi do 20, a subotom do 15 sati, što je najduže radno vrijeme među svim bankama. Ova banka uvodi novi koncept poslovanja po kojem žele postati prepoznatljivi. Na LCD monitorima predstavljeni su aktuelni i atraktivni proizvodi banke, a na interaktivnim monitorima omogućeno je da se klijenti samostalno ili uz pomoć osoblja banke dodatno informiraju o ponudi, proizvodima ili bankarskim uslugama. Uvođenje novina u poslovanju u skladu je s ispunjenjem zahtjeva za kontinuirano usavršavanje uz neprekidno učenje prema standardima najvišeg kvaliteta i certifikatu ISO 9001:2008 koji je banka nedavno dobila.

Otvorena nova poslovnica Balkan Investment bankeBalkan Investment banka jučer je u strogom centru Banje Luke, u Gospodskoj ulici, svečano otvorila novu poslovnicu za koju je istaknuto da je opremljena po najvišim tehnološkim srandardima.

- Nova poslovnica spada među najsavremenije objekte u kojima građani mogu obaviti sve bankarske usluge, a upotpunjena je interaktivnim informacionim sistemima. Radnim danom ćemo raditi do 20, a subotom do 15 sati, što je najduže radno vrijeme među svim bankama - kazao je Željko Katić, direktor banjalučke filijale Balkan Investment banke.

On je objasnio da ova banka uvodi novi koncept poslovanja po kojem žele postati prepoznatljivi. Na LCD monitorima predstavljeni su aktuelni i atraktivni proizvodi banke, a na interaktivnim monitorima omogućeno je da se klijenti samostalno ili uz pomoć osoblja banke dodatno informiraju o ponudi, proizvodima ili bankarskim uslugama.
 
- Uvođenje novina u poslovanju u skladu je s ispunjenjem zahtjeva za kontinuirano usavršavanje uz neprekidno učenje prema standardima najvišeg kvaliteta i certifikatu ISO 9001:2008 koji je banka nedavno dobila - dodao je Katić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik